torsdag 23 september 2010

Reality just kicked in, yo!

Nästa vecka har jag en slags jobbintervju/jobbpresentation med en person på kommunen. Förhoppningsvis kommer jag att få praktikplats där och sysselsättning. Jag är inte helt säker på vad det innebär ännu, min jobbcoach var lite vag, men jag tror att jag kan klara av det och förhoppningsvis får jag en lite närmare beskrivning av vad jag förväntas göra. Jag undrar om det kommer att innebära mycket eller lite människo- och telefonkontakter. Många tidigare jobb som jag inte trodde att jag skulle klarar av bara för att de var någonting helt nytt, har varit läskiga i början. De flesta sådana jobb har hjälpt till att utveckla mig till en lite bättre och socialare person. Andra har det inte.

På den lite lättare fronten så är jag återhämtad från gårdagens misär. Vissa dagar blir bara aviga från början. Det hjälpte att sova och vakna på rätt sida av sängen, även om jag som vanligt inte fick riktigt tillräckligt med sömn. Nästa vecka kommer att bli spännande inte bara på grund av jobbintervjun, jag kommer även att åka och hälsa på E i Örebro igen. Den här gången tror jag inte att jag tar bilen.

2 kommentarer:

  1. Yay för jobbintervju, utveckling, bättre dag och kommande besök! Jag är väldigt nyfiken på vad det är för jobb, och kommer att hålla tummarna för dig när det är dags.

    SvaraRadera
  2. Tackar ^^

    Dåliga dagar brukar inte vara så länge som tur är, även om de är rätt dryga när man är mitt uppe i dem.

    SvaraRadera